globalmotor.se

Motorerna går globalt

5 skäl du bör importera bilar från Japan

Varför skulle någon vilja importera bilar från Japan? Jag vet att det kanske låter galet för er varför människor gör så när de faktiskt kan köpa japanska bilar lokalt. Det spelar ingen roll om du är i USA, Storbritannien, Australien eller Kanada, kan du säkert få en japansk bil där du bor. Men det finns goda skäl till varför du bör överväga att importera bilar från Japan. Inte blinka ögat som jag förklara för dig i en blixt.

Wide Car Val

När du importerar bilar från Japan, du får välja från en hel del fler alternativ än vad du får lokalt. Ovanpå det, kan du köpa bilar från online-auktioner i Japan från privatpersoner, bil gårdar och begagnade bilar auktioner. Du kan festa ögonen på de hetaste modellerna i Japan.

Stora besparingar

En annan fördel med att importera bilar från Japan är de besparingar som du får. Du förstår, det är inte ovanligt att spara upp till 30% när du skickar din bil från Japan än du skulle köpa ett lokalt. Om du betalar $ 10.000 för en begagnad japansk bil här, kan du förmodligen köpa en liknande modell för $ 3000 mindre. Så är det värt ansträngningen att importera bilar? Svaret är ja!

Ny bilmodell

Ger dig ego en jab genom att vara den första bilen föraren av en populär bilmodell. Du kommer att hitta några riktiga pärlor när du importerar bilar från Japan. Du kan vara den allra första person som driver en cool ny bilmodell innan alla andra gör det.

Köp och återförsäljnings vinst

Även om du inte köper en japansk bil för personligt bruk, kan du alltid betrakta detta som en affärsmöjlighet. Släppa in dig på en hemlighet. En handfull killar gör enorma vinster från genom att importera japanska bilar. Detta beror på att marginalen är bred och du får spara en hel del om du importerar några fler åt gången. Varför låta används bilhandlare gödas i plånboken när du kan gå in för att dra nytta av denna verksamhet.

Guide

Medan idén att importera bilar från Japan kan låta överväldigande, är det inte om det finns en guide för att hjälpa dig. Det finns guider runt. Det finns en viss en som lär dig hur du importerar bilar från Japan till Australien, USA och Kanada. Du kommer att lära dig att importera en kvalitet japansk bil som en Skyline, Supra eller Delta vagn till ditt land för så lågt pris som möjligt. Du kommer också att lära sig vad man ska göra med hänsyn till tullen och registreringskrav.

Med så många goda skäl, det finns ingen anledning till varför du inte bör överväga att importera japanska bilar. Kolla in min bil blogg om du är angelägna om att importera bilar från Japan.

You Might Also Like